Toolkit sponsoring - Walk 4 Veterans

Toolkit sponsoring

Hieronder vind je enkele handige hulpmiddelen en tips die je helpen zo veel mogelijk sponsorgeld te verzamelen.

Durf te vragen!
Misschien vind je het vervelend om anderen om geld vragen. Maar bedenk dan dat je het niet voor jezelf doet. Het gaat om onze Helden en hun welzijn. Alle kleine beetjes helpen.

Benader iedereen persoonlijk
Met de verwijzing naar je eigen sponsorpagina en de omschrijving die je daar hebt gegeven maakte je je pagina al heel persoonlijk. Doe dat ook als je aandacht vraagt voor jouw deelname aan de Walk4Veterans. Natuurlijk kan je je persoonlijke sponsorpagina op sociale media delen met je hele netwerk. Daarmee vergroot je ook de bekendheid van de Walk4Veteans. Maar stuur je contacten daarna ook een individueel berichtje via WhatsApp, SMS of Email.

De eerste donatie(s)
Zien geven doet geven! Met je inschrijving heb je je eerste donatie gelijk te pakken! Ook kan je je contacten, die onze Helden sowieso al een warm hart toedragen, als eerste vragen om te doneren. Hoe groter het bedrag op je persoonlijke sponsorpagina, hoe groter de bereidheid bij anderen om ook te doneren.

E-mail handtekening
Kopieer onderstaande email handtekening en plak deze in je e-mailaccount. Koppel de hyperlink van je sponsorpagina eraan, zodat familie, vrienden, collega’s en bedrijven jou direct kunnen sponsoren. De URL van je sponsorpagina is https://www.walk4veterans.nl/doneer/deelnemer/?? waarbij je voor ?? jouw deelnemersnummer invult.
.

Social media post
Vanaf je online persoonlijke sponsorpagina kan je eenvoudig je contacten uitnodigen om te doneren op jouw persoonlijke sponsorpagina. Met de speciale deelknoppen onder je persoonlijke sponsorpagina, kan je rechtstreeks delen op verschillende sociale media. En vraag in een persoonlijk gesprek of ze misschien een kleine bijdrage willen doen. Leg uit waarom je het zo belangrijk vindt dat we onze Helden steunen.
Deel je eigen verhaal. Vertel waarom je dit belangrijk vindt. Deel filmpjes, foto’s of teksten die jouw verhaal versterken of ondersteunen. Heb je laatst een van onze Helden gesproken? Las je een boek over dit onderwerp? Deel het dan met je netwerk. Jouw verhaal zal anderen inspireren. Samen vergroten we zo de bewustwording. Gebruik bij posts op social media ook de # en de @Hulpvoorhelden!.

Flyer/poster A4
Verspreid deze poster (klik op de afbeelding) onder je vrienden en bekenden, zodat zo veel mogelijk mensen op de hoogte zijn van de Walk4Veterans!

.
Gepersonaliseerd persbericht
Download dit persbericht en vul aan met je eigen gegevens en motivatie. Zo creëer je gemakkelijk een bericht met een heel eigen karakter. Verspreid dit persbericht onder lokale kranten en plaatselijke dagbladen/huis-aan-huisbladen. Of stuur het mee in je mail naar je sport-of hobbyclub!

Te downloaden logo’s en beeldmateriaal


.