Doe je mee? - Walk 4 Veterans
rustmoment

Doe je mee?

Individueel of met één team, één of meerdere etappes  

Je kunt de Walk 4 Veterans alleen of met een paar vrienden lopen. Maar als je liever in teamverband loopt dan kan dit ook! Een team bestaat uit minimaal vier personen. Een prachtige gelegenheid voor je club, vriendengroep, dienstmaten, schoolklas of teamuitje om je samen in te zetten voor de plaatsing van een veteranenhond bij een veteraan met een Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS).

Wij verwachten van elke deelnemer een minimale bijdrage van € 10,-. Doordat Hulp voor Helden door de Belastingdienst als een ANBI is aangemerkt, zijn alle bijdragen fiscaal aftrekbaar.

Individueel

√ Kies je etappe(s).

√ Rond je inschrijving af.

√ Laat je sponsoren door familie, vrienden, bekenden of lokale ondernemers! Donaties via iDeal zijn direct zichtbaar bij jouw sponsorresultaat. Natuurlijk kun je ook bij de start van de Walk 4 Veterans nog doneren (contant of pinnen).

 

Team

Geef eerst je team door via info@walk4veterans.nl of 055 – 355 40 39, zodat wij je team op het online inschrijfformulier kunnen registeren. Volg daarna dezelfde stappen als bij individuele deelnemers.

 

iDeal Pinnen kan ook!